k.motion warehouse edge - wms - kodys

Systém řízení skladu K.Motion Warehouse Edge

K.Motion Warehouse Edge

Systém řízeného skladu K.Motion Warehouse Edge je flexibilní řešení určené pro středně velké sklady, které vyniká škálovatelností, automatizací procesů, eliminací chybovosti a schopností plně se přizpůsobit vašim potřebám. Původně byl vyvinut v USA, je ale velmi oblíbený i v Evropě, zejména v Německu.

K.Motion Warehouse Edge poskytuje pro všechny skladové procesy komplexní sadu již připravených funkcí. Nabízí proto možnost rychlé implementace. Díky snadné lokalizaci a stále rozšiřujícímu se počtu připravených jazyků je možné jej použít v jakémkoliv prostředí. Získáte tak úplný přehled o chodu vašeho skladu, stavu zásob, objednávkách, vytíženosti a dokážete lépe rozhodovat o budoucích plánech či změnách.

Image
Partner of Körber - KODYS

Možnosti systému významně rozšiřují doplňkové moduly K.Balance (zaměřený na obalové konto a sledování obalů) a 3PL Portál (rozvíjí spolupráci v oblasti logistiky třetí strany). Samozřejmostí je možnost napojit K.Motion Warehouse Edge na další informační systémy.

Klíčové vlastnosti

ikona

Přesnost

K.Motion je bezpapírový skladový systém, který snižuje administrativní zátěž skladu. Transakce jsou zpracovávány v reálném čase – máte okamžité a přesné informace o chodu celého skladu. S více než 99% přesností se vyhnete nákladným chybám.

ikona

Viditelnost

Díky přehlednému ovládacímu panelu můžete sledovat v reálném čase skladové operace, stav skladových zásob, plánovat práci, sledovat produktivitu zaměstnanců a další KPI.

ikona

Kontrola

Všechny operace prováděné skladníky jsou řízeny WMS a kontrolovány za použití automatické identifikace (čárový kód, RFID) tak, aby nezdržovaly obsluhu a zároveň eliminovaly chyby.

Špička v oboru

Optimalizace

Optimalizované workflow založené na datech. Řídí zaskladnění zásob na optimální lokace, takže se zboží dostane na správné místo ve správný čas.

ikona

Integrace

Napojíme skladový systém do ERP, e-shopu nebo do externích systémů či aplikací určených pro dopravce a 3PL společnosti. Díky připraveným integračním funkcím není třeba budovat vlastní rozhraní.

ikona

Škálovatelnost

Systém je vysoce škálovatelný dle konkrétních potřeb zákazníka formou doplňkových modulů. Rozvíjejte toto řešení společně s růstem společnosti a s tím souvisejícím zvyšováním náročnosti a složitosti skladových procesů.

K.Motion Warehouse Edge v číslech

99,99%

99, 99%

Používáním systému řízeného skladu zvýšíte přesnost skladových procesů až na 99,99%. Získáte tak klíčový parametr pro efektivní řízení procesu. 

1000+

1000+

Tento systém využívá více než 1 000 společností po celém světě. Tyto rozsáhlé zkušenosti jsou promítnuty do pokročilé funkcionality systému.

2000

2000

Optimální skladové procesy pro konkrétního zákazníka se dají nastavit pomocí až dvou tisíc parametrů. To přináší velmi rychlou implementaci a flexibilitu celého řešení. 

194

194

K.Motion Warehouse Edge pomáhá zlepšovat skladové procesy desítkám zákazníků z různých oblastí. Mezi největší projekty v ČR patří implementace pro společnost Ptáček Velkoobchod se 194 uživateli.

Ikonka
PDF

Produktový list

Stáhněte si zdarma brožuru a zjistěte, jak Warehouse Edge zefektivní vaše procesy ve skladu

Potřebujete více informací nebo nezávaznou konzultaci?

Potřebujete poradit?

Kontaktujte nás

Navrhneme řešení na míru.
Poradíme, jak implementovat systém ve vaší firmě.