Solid Edge

Využijte výhod skvělého portfolia nástrojů pro vývoj výrobků pro strojírenský a elektrotechnický návrh, simulace, výrobu, technické publikace, správu dat a další oblasti.

Bezplatná zkušební verze řešení Solid Edge

Uvolnění produktu

Solid Edge 2023: Výroba. Propojení. Spolupráce.

Řešení Solid Edge 2023 přináší nové funkce pro zefektivnění navrhování výrobků, včetně vylepšení umožňujících bezproblémovou spolupráci mezi jednotlivými týmy a systémy, nového a vylepšeného uživatelského rozhraní, rozšířených možností simulace a výroby a také flexibilních možností licencování, které vám umožní získat přístup k požadovaným funkcím podle potřeby.

Další informace

Přehled portfolia

Kompletní portfolio
pro vývoj výrobků

Solid Edge je portfolio dostupných a snadno použitelných nástrojů, které řeší všechny fáze vývoje výrobků. Solid Edge díky své synchronní technologii spojuje rychlost a jednoduchost přímé tvorby modelů s flexibilitou parametrického návrhu.

Prozkoumat celé portfolio

Prohlédnout naše řešení

Řešení, která vyhovují vašim potřebám

Solid Edge je snadno použitelný software.

Zkušenosti zákazníků

Jak společnost Hall Designs vítězí díky Solid Edge

Závody vozidel typu Trophy Truck představují patří k nejnáročnějším disciplínám v terénu a účastní se jich rozmanitá vozidla. Neexistují zde žádná omezení – na trať může vyjet v podstatě cokoli.  Craig Hall však ví, že do cíle nedojedete s průměrným strojem – a vše začíná u dobrého CAD návrhu. Craig se svou společností Hall Designs navrhuje komponenty pro závodní automobily a sestavuje vozidla pro mnoho výrobců terénních vozidel. Vzhledem k tomu, že vozidla mohou stát až několik stovek tisíc dolarů, jsou rizika vysoká a protože mezi závody je k dispozici jen málo času, musí být změny v CAD návrhu prováděny rychle.

Nejlepší na závodění je, že pokaždé někdo chce postavit ještě lepší, rychlejší a lehčí vozidlo. Díky tomu jsem kreativní a musím přicházet pořád s něčím novým.

Craig Hall, majitel, Hall Designs

Craig dokáže pomocí Solid Edge se synchronní technologií rychle navrhovat nové komponenty, snadno používat a upravovat CAD součásti dodavatelů a vytvářet realistické 3D modely, které poté sdílí se zákazníky – to vše bez nutnosti tvorby nákladných fyzických prototypů. Solid Edge nabízí také něco, co jiné CAD produkty postrádají – nízké náklady na základní model předplatného, což umožňuje odstartovat vlastní podnik bez velké investice do softwaru.

Novinky a akce

Novinky k Solid Edge

Zůstaňte v kontaktu a dozvíte se o novinkách, osobních i virtuálních akcích a dalších informacích k Solid Edge.

Webinář | Na vyžádání | Kdykoli

Elektromechanický návrh pro dnešní inženýry
Naučte se nejnovější technologické postupy elektromechanického návrhu.

Webinář | Na vyžádání | Kdykoli

Začínáme s modulem Technical Publications

Naučte se, jak jasně popsat výrobní a instalační postupy a pokyny pro sestavování a údržbu.

Webinář | Na vyžádání | Kdykoli

Výpočetní dynamika kapalin (CFD) pro konstruktéry

Naučte se, jak použít v návrhovém procesu CFD k analýze trendů.