EDGECAM kombinuje sílu sofistikované tvorby drah s bezkonkurenční CAD integrací. Při nasazení v různých oblastech strojírenství přináší EDGECAM stálé zvyšování produktivity výroby za použití těch nejlepších obráběcích strategií. Díky uživatelsky přívětivému prostředí a jednoduchosti použití je EDGECAM jediným CAD/CAM softwarem, který kdy budete potřebovat pro frézování, soustružení a soustružnicko-frézovací obrábění.

Automatizace výroby je v dnešním vysoce konkurenčním prostředí klíčem ke snižování času programování a zároveň ke zvýšení efektivity výroby. EDGECAM používá technologie a zkušenosti dané firmy pro řízení CAM procesu pomocí automatických metod programování, díky čemuž udržuje stále krok před konkurencí.

S použitím přesného modelu stroje, včetně řízených nástrojových hlav, vřeten a dalších pohyblivých prvků, dokáže EDGECAM provádět kompletní simulaci stroje a detekci kolizí, čímž pomáhá předcházet mnohdy nákladným kolizím, optimalizovat průběh obrábění a zkracovat strojní čas.

EDGECAM načítá nativní data ze všech hlavních CAD systémů a eliminuje tím případné problémy spojené s převodem dat. Práce s objemovými modely založená na rozpoznání jejich prvků a útvarů zajišťuje plnou asociativitu mezi modelem a drahami nástrojů.

Novinky

EDGECAM 2023.1 v češtině a kompletní výpis novinek s podrobnostmi si můžete stáhnout na našem Helpdesku v sekci Znalostní databáze.

Vyzkoušejte si EDGECAM

Vyzkoušejte si práci s CAD/CAM softwarem s nulovými náklady a bez rizika.

Události

Zveme vás na letošní Mezinárodní strojírenský veletrh pořádaný ve dnech 10.-13. října 2023. Přijďte se podívat na novinky a ukázky v CAD/CAM systémech EDGECAM a VISI.