Skip to Content
Webinář

Zdokonalené plánování a rozvrhování
s APS Simatic IT Preactor

Pro detailní rozvrhování výroby a výrobních zdrojů je nutné používání plánovacího a rozvrhovacího nástroje (APS). Ať už zefektivňujete své současné operace, nebo budujete další fázi růstu či přehlednou vizualizaci kapacit, pomůže vám APS poskytnout informace potřebné pro rozhodnutí a umožní vám předhonit konkurenci.

SIMATIC IT Preactor APS využívá řada malých, středních i velkých nadnárodních společností po celém světě. Více než 20 let funguje SIMATIC IT Preactor APS jako klíčový doplněk systémů MES, ERP a dodavatelského řetězce k vytvoření vysoce efektivních výrobních procesů. APS je jedním z nástrojů, který naplňuje vizi digitalizace výrobního podniku.

Připojte se k našemu webináři a zjistěte, jak APS může fungovat v podniku vašeho typu, působícím ve strojírenství a automobilovém průmyslu.

Obsahem webináře bude představení jedinečných vlastností a logiky systému SIMATIC IT Preactor APS v detailním rozvrhování výroby. Sdělíme vám jak připravit firmu na zavedení APS. Ukážeme na systému standardní funkcionalitu systému a poskytneme skutečné přínosy řešení u zákazníků.

Díky SIMATIC IT Preactor APS získáte:

  • kompletní vizualizaci a kontrolu,
  • zvýšení produktivity,
  • rychlejší reakci na změny,
  • lepší služby zákazníkům,
  • vyšší marže.

Webinář proběhne 20. března v čase od 10:00 do 11:00. Organizován je ve spolupráci s partnerem Minerva Česká republika, a.s. 

Registrace

Registrace neproběhla!

Prosím opakujte registraci.

Děkujeme za registraci!

Registrace proběhla úspěšně.
Close Video