Národní numismatická epopej

Dotazy a objednávky733 559 443každý den od 8.00 do 18.00 hodin

Kategorie produktů

NEJVĚTŠÍ KŘIŽÁCI A TEMPLÁŘI II. kapitola

REGNUM HIEROSOLIMITANUM 1099 – 1291
KRÁLOVSTVÍ POSLEDNÍHO SOUDU
KAPITOLA II. - APOKALYPSA BRATRSTVA (1100-1187)

 

Vážený kliente dovolte,
abych dnešní nabídku uvedl citací z knihy FRANCA CARDINIHO – JERUZALÉM.

(Mimořádnost tohoto města, jsme si před pár týdny mohli uvědomit v okamžiku první zahraniční cesty nového prezidenta USA...)

 

...MOŽNÁ EXISTUJÍ KRÁSNĚJŠÍ MĚSTA, ALE V ŽÁDNÉM Z NICH NENÍ NAVZDORY KRUTOSTI

A DRAVOSTI LIDÍ TAK SILNĚ CÍTIT DECH BOHA. UŽ MINIMÁLNĚ

3 000 LET PODLE DÁVNÉHO HISTORICKÉHO PRAVIDLA OVLIVŇUJE TO, CO SE DĚJE V JERUZALÉMĚ, CELÝ SVĚT.

TI, CO TU ŽIJOU, MLUVÍ O TOM SVÉM JERUZALÉMĚ A VŠICHNI KLAMOU,

NEBOŤ ZDE NEEXISTUJE PRAVDA, KTERÁ BY NEBYLA ZÁROVEŇ LŽÍ,

NEEXISTUJE TU ZASVĚCENÍ, KTERÉ BY NEBYLO ZÁROVEŇ KLAMEM

A NEEXISTUJE TU POMOC, KTERÁ BY NEBYLA ZÁROVEŇ ZRADOU.

 

O to víc mě těší, že se podařilo dokončit druhé pokračování mimořádného projektu, o kterém si dovoluji tvrdit, že nemá na kontinentu obdoby, neboť jeho hlavním cílem je KVALITA, ZASVĚCENÍ, POUČENÍ A SDÍLENÍ BOŽSKÉ PŘÍTOMNOSTI. Druhá řada se zaměřuje mimo jiné na kontinentální vazby i směrem k Českému království.

Osobnosti, jež jsou součástí uměleckých ražeb této druhé části, není třeba blíže představovat a jsou součástí přiložené popisné dokumentace, jež v druhém díle čítá 32 stran. Společně s první řadou tak existuje už 52 stran textové přílohy. Věřím, že budete potěšen, a že nastoupenou náročnost projektu se podařilo minimálně udržet, ale spíš navýšit laťku ještě více směrem ke gradaci projektu ve třetí řadě a čtvrté řadě.

Druhá řada kulminuje bitvou u Hattínských rohů. Tady bych jen stručně připomněl, že tato bitva byla klíčovým okamžikem historie křesťanstva, neboť stála na počátku  změny myšlení… Všem věřícím křesťanům se po zprávě o ztrátě Jeruzaléma roku 1187 po 88 letech zastavil čas, neboť nikdo si něco podobného vůbec nedovedl představit. Následující staletí bude vyplněno snahou o jeho znovuzískání a poté nastane etapa, kdy všichni vládcové v Evropě budou posedlí touhou přetvořit své sídlo v Nový Jeruzalém. V čele těchto snah budou francouzští králové a císaři Svaté říše národa německého, včetně „našeho“ Karla IV.

Dosah událostí,které seve Svaté zemi stalya ještě se stanou, jsou a budou vždy osudové. Je i cílem tohoto projektu tyto souvislosti připomenout, protože NIKDY NEBUDE UDĚLÁNO DOST, ABY NÁŠ SVĚT BYL OPRAVDU LEPŠÍ.
Přeji vám příjemný a krásný umělecký prožitek s druhou řadou projektu REGNUM HIEROSOLIMITANUM – KRÁLOVSTVÍ POSLEDNÍHO SOUDU.

S pozdravem Seidl Pavel, autor projektu NNE a REGNUM HIEROSOLIMITANUM.

 

Objednávkový list ke stažení zde nebo nás kontaktujte napřímo v sekci Kontakty.