Yealink CP860 IP audiok. tel.,PoE,3" 192x64 LCD,4 prog. tl.

Špičkový audiokonferenční telefon, prostorový HD zvuk, 5-cestná konference, USB, nahrávání hovorů, LED diody, inteligentní VoIP funkce, PoE napájení

Produktový list
Kód
10000529
Záruka
6 měsíců
Dostupnost
Běžně skladem
21 051 Kč s DPH
17 398 Kč bez DPH

Dostupnost produktů doporučujeme před objednáním ověřit u obchodního oddělení a v objednávce pak uvést poznámku: "Zboží z outletu" (v případě neuvedení poznámky bude zasláno standardní nové zboží).

Jedná se POUŽITÉ, ALE ZCELA FUNČNÍ ZBOŽÍ.


  • Optima HD Voice

  • 5-cestná konference

  • Nahrávaní hovorů

  • Lze propojit s mobilním telefonem/PC


Nyní ke každému audiotelefonu Yealink CP860 obdržíte také 2x přídavný mikrofon Yealink CPE80 zdarma! Tato akce platí do 31. 12. 2017.


Audiokonference Yealink CP860 získala prestižní ocenění Produkt roku 2015 v kategorii VoIP telefony od společnosti TMC.


Audiokonferenční telefon Yealink CP860 zajišťuje přenos vysoce kvalitního zvuku díky inovativní technologii Optima HD. Telefon ideálně pokryje menší až středně velké konferenční místnosti (do 40m2). Technologie Full Duplex a potlačení akustického echa se postará o čistý a živý konferenční hovor.

Využijte možnosti volného pohybu po konferenční místnosti bez jakéhokoliv vlivu na kvalitu přenášeného hlasu. Telefon má zabudovány 3 vnitřní mikrofony, zajišťuje 360° prostorový zvuk v HD kvalitě v dosahu 3m, díky možnosti připojení externího mikrofonu je možné dosah rozšířit na 5m. K audiokonferenci je možné připojit 2 externí mikrofony.

Telefon Yealink CP860 má integrovaný USB port, ke kterému lze připojit USB disk a nahrávat na něj důležité hovory či hovory následně přehrávat. Audiokonferenci je možné propojit pomocí 3,5 mm jack kabelu také s mobilními telefony nebo počítači a využít tato zařízení pro konferenční hovory (3,5 mm kabel je součástí balení).

Telefon nabízí bohatou nabídku funkcí, jako jsou identifikace volajícího (Caller ID), přesměrování hovoru či přepojení hovoru. Yealink CP860 podporuje až 5strannou konferenci. Můžete tak například propojit až 5 různých kanceláří aniž byste potřebovali ústřednu. Samozřejmostí je hlasitý odposlech vč. nastavení hlasitosti, nechybí ani lokální telefonní seznam na 1 000 kontaktů a podpora XML a LDAP.

Audiokonference se díky svému modernímu designu ve tvaru diamantu skvěle hodí do moderních kancelářských prostor. Yealink CP860 má odolný povrch v atraktivním stylu, decentní informační osvětlení LED diodami a grafický displej s antireflexní úpravou.

Yealink CP860
Yealink CP860
Yealink CP860 s přídavnými mikrofony
Yealink CP860 s přídavnými mikrofony
Verze Velikost Datum zveřejnění Info
User Manuals ENG 4 KB 22.4.2015 anglické manuály

Porovnat produkty: 0